12 Oca 2012

5. SINIF ORAN - ORANTI - OLASILIK ÇİZGİ GRAFİĞİ

Share


5. Sınıf Matematik Oran orantı Testi- ORAN ORANTI ONLİNE TEST ÇÖZ, Onlinet test çöz çizgi grafiği - oran orantı olasık test çöz, olasılık test çöz, çizgi grafiği online test çöz
5. SINIF ORAN - ORANTI - OLASILIK ÇİZGİ GRAFİĞİ




  1. 
A)
B)
C)
D)
  2. 
A)
B)
C)
D)
  3. 
A)
B)
C)
D)

 4.
A)
B)
C)
D)
  5.
A)
B)
C)
D)
  6.
A)
B)
C)
D)
  7.
A)
B)
C)
D)
  8.
A)
B)
C)
D)
  9.
A)
B)
C)
D)
  10.
A)
B)
C)
D)
  11.
A)
B)
C)
D)
  12.
A)
B)
C)
D)
  13.
A)
B)
C)
D)
  14.
A)
B)
C)
D)
  15.
A)
B)
C)
D)
  16.
A)
B)
C)
D)
  17.
A)
B)
C)
D)
  18.
A)
B)
C)
D)
  19.
A)
B)
C)
D)
  20.
A)
B)
C)
D)   

       
  HAZIRLAYAN:   www.onlinetestcoz.biz
Kaynak: www.odevkalemi.com








CEVAP ANAHTARI AÇ / KAPA 

1.B    2.B    3.D    4.A    5.B    6.A    7.C    8.C    9.B    10.D    11.B    12.A    13.A    14.C    15.D    16.B    17.B    18.A    19.C    20.D