18 Oca 2012

8. SINIF FEN VE TEKNLOJİ 1. DÖNEM 2. YAZILISI ONLİNE TEST

Share
1. dönem 2. yazılısı çöz, fen ve teknoloji 1. dönem 2. yazılı çöz, 8. sınıf fen ve teknolji testleri, 1. dönem 2. fen ve teknoloji testleri çöz, 8. sınıf 1. dönem 2. yazılı online test çöz
türkçe testi1 8. SINIF FEN VE TEKNLOJİ 1. DÖNEM 2. YAZILISI ONLİNE TEST



1.
A)
B)
C)
D)
  2. 
A)
B)
C)
D)
  3. 
A)
B)
C)
D)
 4.
A)
B)
C)
D)
  5.
A)
B)
C)
D)
  6.
A)
B)
C)
D)
  7.
A)
B)
C)
D)
  8.
A)
B)
C)
D)
  9.
A)
B)
C)
D)
  10.
A)
B)
C)
D)
  11.
A)
B)
C)
D)
  12.
A)
B)
C)
D)
  13.
A)
B)
C)
D)
  14.
A)
B)
C)
D)
  15.
A)
B)
C)
D)
  16.
A)
B)
C)
D)
  17.
A)
B)
C)
D)
 
  18.
A)
B)
C)
D)
  19.
A)
B)
C)
D)
  20.
A)
B)
C)
D)
  21.
A)
B)
C)
D)
  22.
A)
B)
C)
D)
  23.
A)
B)
C)
D)
  24.
A)
B)
C)
D)
  25. 
A)
B)
C)
D) 
 
         Hazırlayan: www.onlinetestcoz.biz                       


Cevap Anahtarı
1- B 2- A 3- C 4- B 5- A 6- B 7- D 8- D 9- B 10- C 11- D 12- A 13- C 14- C 15- D 16- C 17- B 18- A 19- C 20- A 21- B
22- D 23- B 24- A 25- D